U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Ogen groter maken

Kapsel dat de ogen er groter doet uitzien

Vraag: Ik heb kleine ogen en ik zou die groter willen doen lijken zonder make-up aan te brengen. Welke haarsnit zal mijn ogen groter maken?
 
Antwoord: Een haarsnit die de aandacht vestigt op de bovenste delen van het hoofd is ideaal om de ogen méér te doen opvallen. Deze haarsnitten omvatten kortere snitten en vele snitten met pony.
 
Aangezien u uw ogen groter wilt doen lijken, zou ik ofwel een kort kapsel aanraden, ofwel een kapsel met weinig volume en een piekerige pony. Een dikke, stompe pony zal de kleine ogen alleen maar overweldigen. De pony zou moeten op de wenkbrauwlijn vallen, maar niet eronder.
 
U kunt eveneens een gebogen lijn gebruiken in de pony en de zijkanten van de ponyzone doortrekken om een omkaderend effect rond de ogen te creëren. Dit verbergt de rest van het gezicht en maakt daardoor de ogen vergelijkenderwijs groter.
 
Waar u vooral moet op letten bij de details van het kapsel is dat kleine ogen er gewoonlijk nog kleiner uitzien door de hoeveelheid gezicht rondom hen. Een kapsel dat hoog is in volume of dat naar achter getrokken is – vooral rond het voorhoofd – maakt de zone rond de ogen groter en verkleint de look van de ogen.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact