Lisa Rinna’s kapsel

Lisa Rinna kapsel
Lisa Rinna - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Vraag: Wat is de precieze snit voor het kapsel van Lisa Rinna en hoe droog je het met de haardroger nadat het geknipt is?
 
Antwoord: Lisa Rinna heeft al héél wat kapsels gehad sinds ze op televisie is, dus ben ik niet zéker welk kapsel jij bedoelt. Ik wil je echter helpen, dus vond ik deze foto van Miss Rinna. Als ook dit niet het kapsel is waar jij naar verwees, dan kan ik alléén maar zeggen dat je in de toekomst een klein beetje duidelijker zult moeten zijn.
 
Het kapsel van Miss Rinna op deze foto is een gelaagde snit waarbij de scheertechniek gebruikt werd aan de zijkanten en achteraan en die zó gestyled werd dat de haarpunten naar buiten staan. Het haar werd geknipt met een verzachtte gewichtslijn op halve oorlengte en de lagere delen werden voorzien van lang gehoekte lagen. De pony is afgerond en licht behandeld met het scheermes om textuur te hebben en het kapsel werd voorzien van een scheiding wég van het midden.
 
Om dit kapsel droog te blazen, zal je een diffuser nodig hebben in combinatie met je vingers, om het haar wég te houden van de hoofdhuid en extra “lift” te geven; gebruik ook een hulpstuk dat op lage snelheid blaast om de haarpunten in hun groeirichting weg te blazen. Dit zal het haar zacht en glanzend helpen houden.
 
Gebruik zéker een passend stylingproduct op het vochtige haar vooraleer je het droogblaast. De haarpunten worden tijdens het drogen naar buiten gedraaid met een ronde borstel. Gebruik een kleine hoeveelheid stylingproduct dat je gelijkmatig over de vingers verdeelt om de “punten” van het kapsel wat méér definitie te geven.
 
Je kapper zou in staat moeten zijn om het kapsel van Lisa Rinna na te bootsen, op voorwaarde dat jouw haar dezelfde textuur en dichtheid heeft. Zij heeft héél dicht haar, wat betekent dat ze héél wat haren heeft. Al wat je hoeft te doen is een foto vinden van het gewenste kapsel en met je kapper bespreken hoe je deze look bij jezelf kan bekomen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Kapseladvies