Haarpunten naar buiten doen krullen

Kapsel met naar buiten krullende haarpunten
Foto: Gorbelabda/Shutterstock
Vraag: Hallo, een maand geleden liet ik mijn haar tot op schouderlengte knippen. Ik begon mijn haarpunten naar buiten te doen krullen.
 
Dit is nu al een maand geleden en ik doe dit nog steeds, maar tegen dat ik s morgens begin te werken, is mijn haar alweer volledig PLAT. Hoe kan ik die krul de hele dag houden?

 
Antwoord: En van de zaken die ik gewoonlijk aanraad aan mensen die een langer blijvend resultaat wensen in hun kapsel is het gebruik van meerdere producten na elkaar.
 
Begin met styling gel op je handdoekdroog haar te doen vr het fhnen en gebruik een kam met wijde tanden om het product gelijkmatig over het haar te verdelen. Eens het haar volledig droog gefhnd is, spuit je de zones die moeten gekruld worden in met haarlak en laat je die drogen. Gebruik daarna de krultang zoals je gewoonlijk je haar zou stylen.
 
Nadat het haar gekruld is en de krullen afgekoeld en gestyled zijn, spuit je hen opnieuw in met haarlak voor toegevoegde steun. Laat de haarlak opnieuw drogen. Daarna kan je een borstel gebruiken om de afgewerkte look te verzachten en het kapsel een finishing touch te geven. Je mag het haar gerust nogmaals lichtjes inspuiten om het afgewerkte kapsel vast te zetten.
 
Dit alles zal resulteren in aanslag van product op het haar na verloop van tijd. Gebruik dus wekelijks een reinigende shampoo om de restanten van product uit het haar te verwijderen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Mr over het stylen van haar