Keira Knightleys korte kapsel

Het bob kapsel van Keira Knightley
Keira Knightley - Foto: landmarkmedia/Shutterstock
Vraag: Ik hou van het nieuwe kapsel van Keira Knightley dat lichtjes langer is dan kinlengte. Wat zou ik mijn kapper moeten vragen als ik dit korte kapsel zélf wil?
 
Past het bij om het even welke gezichtsvorm? Is het moeilijk te onderhouden? Enige tips?

 
Antwoord: Het kapsel van Keira Knightley op de première van Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest is een klassieke bob die voordeel put uit de natuurlijke golving van haar haren om een kapsel te creëren vol visuele belangstelling en natuurlijke zachtheid.
 
Het bobkapsel past uitstekend bij de meeste gezichtsvormen met uitzondering van diegenen die een zwaardere kaaklijn hebben of die overdreven brede gelaatstrekken hebben in het onderste deel van het gezicht. Bij zo’n personen zal de bob enkel de breedte van de kaaklijn of het onharmonieuze van de gelaatstrekken die buiten proportie zijn accentueren.
 
Het kapsel is extreem veelzijdig en makkelijk te onderhouden. Het kan wash en go gedragen worden door de natuurlijke golving van het haar, het kan drooggeblazen worden met een ronde borstel voor een zachte look of het kan steil gemaakt worden met een tang voor een gladde en verfijnde finish.
 
Het haar wordt best verzorgd met een shampoo die bestemd is voor glad en zijdeachtig haar om elk kroezen te minimaliseren en het haar zuiver en gezond te houden. Een kleine hoeveelheid stylingproduct op vochtig haar zal zorgen voor ruime controle over het kapsel, wélke technieken ook gebruikt werden om het kapsel af te werken.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Bob met weinig onderhoud