Kale mannen en vrouwen

Vrouw en een kale man
 
Vraag: Houden vrouwen van kale mannen? Een kaal hoofd ziet er comfortabel uit, maar vooraleer ik mijn hoofd scheer, zou ik uw mening in verband met vrouwen willen horen.
 
Antwoord: Voor elke vrouw die een kaal hoofd prachtig vindt, kan ik er u ook één tonen die dat afschuwelijk vindt. En dit is zo voor elk kapsel, telkens zijn er voor- en tegenstanders. Daarom is het een slecht idee om een kapsel te kiezen op basis van wat anderen zouden kunnen denken.
 
Het is beter om een kapsel te kiezen omdat U het leuk vindt. Wanneer u kiest voor een look die u gelukkig maakt, dan zult u uw haar ook beter verzorgen. U zult er steeds op uw best willen uitzien en zo krijgt u meer zelfvertrouwen. En we weten allemaal dat dit één van de meest sexy attributen is bij mannen.
 
Bent u van plan om uw hoofd kaal te scheren, dan volgen hier enkele stappen. Kijk eerst eens naar de vorm van uw hoofd. Kijk of er builtjes en uitsteeksels en ribbels in zijn die zouden opvallen. Een misvormd hoofd kan het effect van een kaal hoofd tenietdoen.
 
Maak het haar vervolgens stapsgewijs korter. Afhankelijk van uw haartextuur kan de look enorm veranderen naarmate u korter en korter gaat (zie bovenstaande paragraaf). Door in stappen korter te gaan, kunt u soms potentiële problemen vóór zijn en kunt u een korter kapsel behouden om een problematische hoofdvorm te verbergen. Scheert u onmiddellijk alles af met de tondeuse, dan hebt u geen kans om in te grijpen, wat u ook vindt.
 
Verzorg uw hoofdhuid vervolgens goed. Behandel die zoals uw gezicht, met reinigers, moisturizers en zonnecrème om de huid te beschermen en beschadiging te voorkomen. Een gezonde huid op een kaal hoofd maakt een betere indruk dan zonnebrand en acné.
 
Dus, mijn opinie over het feit of vrouwen nu op kale hoofden vallen is “ja” EN “nee”. Ik denk ook dat wat u leuk vindt, veel belangrijker is.
 
©Kapsels.net
Foto: Ruslan Guzov/Shutterstock
 
Zie ook: Hoe kan ik mijn kale hoofd doen glanzen?