U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Zacht golvend kapsel

Vraag: Dit is waar ik naar op zoek ben … Indien mogelijk, zou je me tips kunnen geven over hoe ik mijn haar moet krullen zonder het te permanenten? Bedankt.
 
Antwoord: Het hier getoonde kapsel vertoont enkel een zachte golving, wat betekent dat het enkel een klein beetje “krul” nodig heeft. De beste manier om dit effect te bereiken is via föhnen met een ronde borstel. Door de borstel te draaien terwijl je door het haar gaat, kan je lange, opvliegende golven in het kapsel creëren. Als je niet gewoon bent om met een ronde borstel te föhnen, dan zal het tijdje duren voor je de techniek onder de knie hebt, maar wees volhardend. Denk eraan, oefening baart kunst.
 
lang golvend haar

      Als je echter een methode verkiest die iets makkelijker is om het haar te stylen, dan kan je extra brede rollers gebruiken of een krultang met extra brede pen om brede krullen te creëren, die dan uitgeborsteld kunnen worden om te zorgen voor de zachte golven die je voor je kapsel wil.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact