Haarproduct voor glans

Haarproduct voor mannen
Foto: Roman Samborsky/Shutterstock
Vraag: Ik ben mijn haar aan het laten groeien. Ik wil dat het zo lang wordt als dat van Patrick Dempsey (de dokter uit “Grey’s Anatomy”). Ik gebruik momenteel Alberto V05 als stylingproduct. Dat bevalt me, alhoewel, ik zou eigenlijk de glans ervan willen zonder dat het mijn haar hard maakt.
 
Ik vroeg me af of er dergelijk product op de markt is (dus glans zonder hardheid van het haar), iets zoals vaseline. Ik apprecieer élke vorm van hulp.

 
Antwoord: Het product dat ik meestal gebruik voor de look die jij beschrijft is Citre Shine Highly Polished Glossing Pomade. Het is dik en voelt aan als vaseline, maar heeft een verfrissende citrusgeur.
 
Het geweldige aan dit product is dat het kan toegepast en dan verwarmd worden met een haardroger om het extreem kneedbaar te maken of gewoon gebruikt kan worden op haar dat reeds droog is om scherpe krullen toe te voegen of een welgevormde, gekrulde lijn aan scheidingen.
 
Het product is zéér doeltreffend in combinatie met de Citre Shine Spray Laminator, die gemaakt is van fruitoliën en dient om glans aan het haar te geven en het te beschermen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Haarverzorging voor mannen