Extensions lichter verven

Extensions
 
Vraag: Is het mogelijk om extensions lichter te verven?
 
Antwoord: Dit hangt af van het type extensions en van de vezels ervan. Wanneer de verlengingen gemaakt zijn van natuurlijk menselijk haar, dan zou u ze moeten kunnen verhelderen, op voorwaarde dat ze niet overdreven behandeld werden vooraleer ze in wefts verenigd werden.
 
Extensions vervaardigd uit synthetische vezels kunnen gewoonlijk niet succesvol verhelderd of gekleurd worden. Zelfs die van dierlijke vezels (gewoonlijk haar van een jak) zijn niet altijd met succes op te lichten. De kwaliteit van de extensions (en van het haar dat gebruikt werd om ze te maken) loopt vaak gelijk met het niveau van aanpasbaarheid dat ze bieden.
 
Heel dure extensions, zoals die gemaakt uit puur menselijk haar, kunnen vaak behandeld worden zoals u elk haar kunt behandelen, terwijl de minst dure haarverlengingen alleen maar nuttig zijn in de staat waarin u ze koopt.
 
Daarnaast is het wel zo dat de meeste fabrikanten van extensions zon enorm aanbod aan kleuren aanbieden, dat u wel de gewenste kleur vindt en dat het helemaal niet nodig is om de extensions te verhelderen.
 
©Kapsels.net
Foto: Sixsmith/Shutterstock
 
Zie ook: Extensions kleuren