U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Dubbele of driedubbele krultang

Vraag: Wat is het verschil tussen een dubbele en een driedubbele krultang (krultang met twee of met drie cilinders)? Welk type krultang moet ik kopen voor de beste resultaten?
 
Antwoord: De dubbele en driedubbele krultangen worden gewoonlijk gebruikt bij erg lang haar om buiging en textuur toe te voegen voor een snellere warmtestyling.
 
drie dubbele krultang van Vidal Sassoon

Aangezien de tang met één cilinder snel zou “gevuld” zijn met haar vanaf een bepaalde lengte, zijn tools met meerdere cilinders nuttig om toe te laten dat het haar beurtelings rond de cilinders gedraaid wordt, waarbij dus méér haar in een golfpatroon komt.
 
Het aantal nodige cilinders hangt af van de lengte van het haar. U moet ook weten dat tools met meerdere cilinders geavanceerde items zijn waarmee veel professionele kappers niet vertrouwd zijn.
 
Is uw haar zó lang dat u méér dan één cilinder nodig hebt, kies dan een krultang die aangepast is aan de noden van uw haar. Ga slechts over naar een derde cilinder wanneer u die ook kunt vullen, anders hebt u een moeilijk te hanteren tool en zou u uzelf makkelijk kunnen bezeren.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact