Debra Messings Kapsel

Debra Messing
Foto: Everett Collection/Shutterstock
Vraag: Ik heb lang haar en ben verzot op de look van Debra Messing in de film “Along Came Polly”. Ze draagt het samengebonden op haar rug met een onzichtbare haarband. Er moet daar één of ander product aanwezig zijn en hoe kan ik dit kapsel bekomen? Bedankt.
 
Antwoord: Ik heb de film “Along Came Polly” niet gezien en géén opname of reclame kunnen bemachtigen waarop een kapsel staat waarvan ik zeker ben dat het dát is wat jij bedoelt. Er bestaan een aantal reclames waarin het haar van Miss Messing los naar beneden gedragen wordt en naar achter wég van haar gezicht gestyled is, maar het kapsel wordt meestal eenvoudig bekomen door het haar droog te blazen met behulp van stylinggel (sterke fixatie) en wortelliftsprays.
 
Op een andere foto staat Debra Messing met de bovenkant en zijkanten van haar haar naar achter getrokken achteraan de kruin. Dit zou de scène kunnen zijn waar jij naar verwijst, maar die toont de achterkant van haar hoofd niet.
 
Er zijn een aantal stylinghulpmiddelen beschikbaar die het haar onzichtbaar of bijna onzichtbaar kunnen samenhouden. Er bestaan heldere siliconebanden voor gebruik in pony’s en gedeeltelijke pony’s die transparant worden bij het dragen. Dit is misschien het product waar jij naar op zoek bent.
 
Al wat ik kan aanraden - los van dit item – is dat wanneer je een bepaald kapsel in gedachten hebt, je dan alsjeblief een foto of andere prent ervan toont. Veel haarkappers en hun klanten hebben gelijkaardige problemen wanneer een klant een gewenst kapsel probeert duidelijk te maken.
 
Zonder een duidelijke definitie van de parameters of de stijl of zonder tenminste een foto als basis om mee te werken, kan de kapper écht niet weten wat jij in gedachten hebt, tenzij jullie een gemeenschappelijk referentiepunt hebben.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Hoe zorg ik ervoor dat mijn haar naar achter blijft?