Haar dagelijks wassen

Lang haar na het wassen
Foto: Africa Studio/Shutterstock
Vraag: Hallo. Ik was mijn haar dagelijks of om de twee dagen en het is echt droog. Ik ben me beginnen afvragen of het dagelijks wassen van je haar ervoor zorgt dat je haar uitdroogt. Dat is wat ik gehoord heb. Help me alsjeblief.
 
Antwoord: Het dagelijks wassen kan het haar zeker uitdrogen, vooral als je na het wassen geen conditioner gebruikt.
 
Feitelijk heb ik onze lezers lang gezegd dat de meeste vrouwen (Ún mannen) hun haar eigenlijk tÚ vaak wassen. De enige haarverzorgingsmethode die ik adviseer om dagelijks uit te voeren is het conditionen van het haar.
 
Eigenlijk kan in veel gevallen het gemiddelde haar van een vrouw gezuiverd worden van het dagelijkse vuil met een uit te spoelen conditioner. Dit is misschien niet geschikt voor vrouwen met fijn of slap haar, maar zelfs deze vrouwen zouden zich bewust moeten zijn van het feit dat hun haar enkel moet gewassen worden wanneer het vuil of vettig is.
 
Je kan het best je dagelijkse opmaakroutine wat aanpassen en het haar dagelijks conditionen. Was het haar eerst om de twee dagen en voeg daarna een dag toe tussen de wasbeurten tot je vindt dat je een geschikt haarwasschema bereikt hebt.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Is te vaak wassen van je haar mogelijk?