Bril en lange pony

Kapsel met een lange pony gecombineerd met een bril
Foto: Sanneberg/Shutterstock
Vraag: Is een lange, stomp geknipte (steile) pony ok voor iemand die een bril draagt? Ik draag sinds vorige week een bril en nu reikt mijn lange pony tot over de glazen.
 
Ik denk dat dit er slordig uitziet, maar een vriendin zegt net dat dit sexy oogt. Heeft zij gelijk of zou ik mijn pony kort moeten knippen?

 
Antwoord: Ik raad vrouwen vaak aan om met een vriendin te praten over een bepaalde look vooraleer een keuze te maken, op voorwaarde dat de vriendin iemand is wiens mening ze echt waarderen, maar dit is toch n van die speciale situaties.
 
Wennen aan het dragen van een bril is iets wat gewoonlijk wat tijd vraagt en dit kan moeilijker worden wanneer er zaken zijn die interfereren met de comfortabele functie van de bril. Daarom is de belangrijkste overweging hoeveel de pony u hindert door over de glazen te hangen.
 
Hindert de pony niet en houdt u wel van de lengte van uw pony, dan zou ik zeggen: hou het bij wat u hebt. Wanneer uw vriendin zegt dat dit sexy oogt, dan heeft ze waarschijnlijk gelijk.
 
Hindert de lengte u echter wl en houdt u niet van de resulterende look, dan kunt u overwegen om de ponyzone wat in te korten. U kunt ook kiezen voor een uitduntechniek om de pony wat te spreiden en de punten te verzachten. Dit zou het effect van de stompe pony die over de glazen hangt wat moeten helpen verminderen.
 
©Kapsels.net
 
Lees ook:
 
Kapseltips voor brildragers
 
Hoe kapsel en bril combineren