Beschadigd haar

Platinum Collection van J Beverly Hills
 
Vraag: Mijn haar is al een tijd erg beschadigd, het heeft dan ook een lange geschiedenis. Nadat ik het 2 jaar zwart had geverfd, wou ik het bruin hebben. Na het een aantal keer ontkleurd en geblondeerd te hebben zonder succes, heb ik het 3 maanden geleden laten blonderen en kleuren. Nadat het helemaal geblondeerd was, vlogen er tijdens het föhnen letterlijk stukken haar in de lucht.
 
Mijn haar kwam 1 jaar geleden tot over mijn taille, nu komt het nog tot net onder mijn schouders. Ik laat het vaak knippen, maar toch blijft het afbreken. Soms is mijn haar wel zacht en is het makkelijk te verzorgen, maar meestal ziet het er verbrand uit, alsof ik boven een vuurtje heb gehangen. Ik heb allerlei soorten shampoos en conditioners en maskers gebruikt, maar niets lijkt te helpen.
 
Dure middelen, goedkope middelen, niets wil mijn haar er opnieuw een beetje normaal doen uitzien. Op dit moment werkt de crèmespoeling van Palmolive het best, maar zelfs die werkt soms goed en soms slecht. Ik föhn mijn haar niet. Wanneer ik ergens naartoe moet en ik wil dat mijn haar er een beetje netjes uitziet, dan gebruik ik Biosilk en steil ik het met een Ga.Ma stijltang.

 
Antwoord: Je zegt dat je haar eruitziet alsof het boven een vuurtje heeft gehangen. In principe is het ook verbrand, maar dan door de blondering. Je haar is helemaal over zijn rek heen en daarom breekt het ook af.
 
Goed bijhouden met knippen klinkt goed, maar in werkelijkheid moet er gewoon veel meer af. Omdat dit natuurlijk niet de bedoeling, is, moet je haar gewoon goed verzorgd worden. Je zegt dat je al veel producten gebruikt hebt en dat niets werkt.
 
Er is een product waarmee je het haar van binnenuit kan herstellen en opknappen. Je haar zal hiermee niet de oude worden, maar het zal er aanzienlijk beter door gaan aanvoelen en uitzien naarmate jehet produt een paar keer gebruikt. Het is de Platinum Collection van J Beverly Hills.
 
Deze lijn bestaat uit 3 verschillende producten om je haar opnieuw te herstellen. Als eerste gebruik je een lotion die je op droog haar gebruikt en 20 minuten laat inwerken. Daarna ga je je haar wassen met de shampoo en vervolgens breng je het masker aan en dit laat je zo’n 5 minuten inwerken. Wanneer je dit uitspoelt, voelt je haar al meteen beter aan.
 
Je moet deze kuur afmaken tot de lotion op is en daarna gebruik je alleen de shampoo en het masker. Gebruik ook altijd de zijde in je haar, ook al ga je het niet föhnen of straightenen. De zijde zorgt ervoor dat je haar meer vocht vasthoudt en daardoor ook sterker wordt en meer gaat glanzen. Dit alles zou je haar echt moeten opknappen.
 
Zie ook: Blunders bij het kleuren van haar