Natuurlijk ogende kapsels van beroemdheden

Kapsels die er natuurlijk uitzien
 
Er valt veel te zeggen over een dame die haar natuurlijke schoonheid in de verf zet. Terwijl er zeker momenten zijn waarop overdreven glamour en optutten gevierd en gewaardeerd kunnen worden, is het ook leuk om voor natuurlijk te gaan.
 
Tegenwoordig zijn vrouwen, meer dan ooit tevoren, onderweg. Ze zijn carrièrevrouwen, mama’s, echtgenotes, vrijwilligsters en zoveel meer. Het is oké wanneer niet iedere haarlok perfect op zijn plaats zit of wanneer je geen tijd hebt om genoeg make-up aan te brengen.
 
Hieronder introduceert kapsels.net kapsels van beroemdheden die kiezen voor een meer casual en natuurlijke benadering, zelfs op de rode loper!
 
Het eenvoudig lang kapsel van Alona Tal
Alona Tal - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Sommigen letten misschien eerst op Alona Tals lange, heerlijke wimpers en mooie glimlach geaccentueerd door haar subtiele nude lippenstift en dit komt grotendeels door haar eenvoudige lange kapsel. Haar kapsel is deskundig gecreëerd, maar is niet té. Een gewoon kapsel doet meer letten op andere gelaatstrekken die de schijnwerpers opzoeken.
 
De natuurlijke look voor lang haar van Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Wanneer je dicht genoeg kijkt, zul je merken dat Emily Ratajkowski kiest voor de ombré haarkleurtechniek – het is gewoon stapsgewijs. Eén van de beste schoonheidstips voor een natuurlijke look is de dingen subtiel doen, zodat mensen zich afvragen of je een beetje hulp inriep of dat je gewoon zo geboren bent.
 
Het schouderlang wash en go kapsel van Louise Redknapp
Louise Redknapp - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Steeds ga je in het leven doorheen een periode waarbij je tijdsgebrek hebt of gewoon de wash en go ochtendroutine verkiest. Laat je kapper lange lagen in je haar knippen, zoals Louise Redknapp gedaan heeft. Dit laat toe dat haar schouderlange van nature golvende haar doet waarvoor het bedoeld is.
 
Het lang krullend haar van Meaghan Oppenheimer
Meaghan Oppenheimer - Foto: Jaguar PS/Shutterstock
Of je nu van nature krullend haar hebt of kiest voor een permanent, het hebben van lengte en gewicht zal je krullen temmen, zoals bij Meaghan Oppenheimer. Het enige wat Meaghan deed vooraleer ze de deur uitging, was vijf minuutjes tijd vrijmaken om bovenaan enkele krullen te maken voor definitie.
 
Het warrig lang haar van Sophie McShera
Sophie McShera - Foto: Joe Seer/Shutterstock
Omarm je de natuurlijk ogende warrige trend, dan is het een absolute must om je lange haar te laten bijknippen. Het is geen goed idee om te kiezen voor een warrig kapsel en slordige punten te hebben – zo riskeer je om er als een dakloze uit te zien. De mooie Sophie McShera weet dit en dit is waarom ze haar punten zeker stomp geknipt wil houden.
 
De aan de lucht gedroogde bob van Calista Flockhart
Calista Flockhart - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Calista Flockharts leuke en toch minimalistische lange bob werd eerst aan de lucht gedroogd (hoera om warmtestyling uit te schakelen!) en daarna werd een tiental minuutjes gespendeerd aan het draaien en manipuleren van de punten met een textuurserum om het mooie en natuurlijke kapsel dat haar eigen biologie toelaat te helpen naar voor brengen.
 
Mollie King met een kapsel dat niet veel tijd vraagt
Mollie King - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Stomp geknipte punten, professionele producten en glansspray zijn drie zaken die Mollie King zeker toevoegt aan haar schoonheidsregime. Wens je een lang kapsel dat niet veel tijd vergt, spendeer dan geld aan professionele producten om te verzekeren dat je haar gezond is.
 
Kara Tointon met natuurlijk ogend lang haar
Kara Tointon - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Kara Tointons schouderlange kapsel is speels en interessant, is het niet? Haar zigzagscheiding voegt hoogte en ook betekenis toe aan haar kapsel. Het geeft haar kapsel dat vleugje extra terwijl ze eruitziet alsof ze niet al te veel moeite deed. Enkele krullen met de krultang en een warrige scheiding en voilà, haar natuurlijke look is klaar!
 
De natuurlijke haarlook van Annabelle Wallis
Annabelle Wallis - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Annabelle Wallis heeft doelbewust een scheidingslijn. In feite is dit een populaire trend geworden, vooral onder blonde schoonheden. Als dit een trend is die jij niet wil en je het niet ziet zitten om de wortels bij te kleuren, dan zal een zigzagscheiding (zoals die van Kara hierboven) dit op een knappe manier verbergen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Kapseladvies