Glanzend gezond haar


Betoverend en gezond – Wellaflex “Hydrostyle”.
 
Dit kapsel doet uw gezond en glanzend haar bijzonder goed uitkomen, omdat de snit op schouderlengte ideaal is voor haar dat nogal droog is. Samen met de zware pony maken de zachte laagjes vooraan de look modern en betoverend.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Spuit Wellaflex Hydrostyle mousse ter grootte van een golfbal op het haar en verdeel die geleidelijk door het haar met behulp van een kam met wijde tanden. Dankzij de vochtinbrengende bestanddelen met glycerine en panthenol maakt Hydrostyle het haar glad, zodat het straalt met een gezonde glans.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Föhn het haar op medium warmtestand met behulp van een brede ronde borstel.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Om de glans van het haar te verhogen en om de haarstructuur verder te verzachten gebruikt u een steiltang na het föhnen. Dit gaat bijzonder makkelijk wanneer het hoofd opzij gebogen is en wanneer u werkt met smallere haardeeltjes die niet breder zijn dan de warmteplaten van de tang.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Wrijf een portie Wellaflex Shine & Hold gel (ter grootte van een hazelnoot) in uw handen en laat het haar glijden langs beide handpalmen. Zo gaat uw haar nog meer glanzen.
 
Stap 5:
 
haarstyling instructie foto
 
Fixeer het kapsel tot slot met Hydrostyle haarlak – op deze manier behoudt de moderne steile look heel de dag zijn vorm.
 
Méér stylingtips van Wellaflex