Lang houdend volume


Volume dat gewoon langer blijft – Wellaflex “2-day-volume”.
 
Volume is nog steeds de trend. Om het los en natuurlijk te houden, moet dit kapsel gedragen worden met veel volume in het haar. Zachte golven zorgen niet enkel voor een moderne structuur, ze creëren ook bijkomend volume.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Spuit Wellaflex 2-day-volume blowdry spray op handdoekdroog haar. Hou uw hoofd naar beneden of opzij voor de beste resultaten, zodat het haar een waaier vormt en de spray gelijkmatiger kan verdeeld worden. De blowdry spray is een ideaal alternatief voor mousse, vooral aangezien die makkelijk te verdelen is in langer haar.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Föhn het haar. Dit gaat bijzonder zacht en gelijkmatig wanneer u de diffuser gebruikt.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Rol het droge haar op warme krulspelden. Start steeds bovenaan en verdeel het haar netjes. Zorg er ook voor dat de aparte lokken nooit breder zijn dan de krulspelden.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Laat de krulspelden goed afkoelen en verwijder ze van onder naar boven. Schud dan het haar los met het hoofd naar beneden om het in zachte golven te doen vallen.
 
Stap 5:
 
haarstyling instructie foto
 
Gebruik als finish Wellaflex Volume haarlak. Spuit met het hoofd naar beneden of opzij voor extra volume en spuit van langs onder. Op die manier verspreidt het haar zich waaiervormig men bereikt de spray zowel de wortels als de haarpunten.
 
Méér stylingtips van Wellaflex