Romantische krullen


Aanlokkelijk en vrouwelijk – Wellaflex “Curls & Waves”.
 
Krullen zijn nog steeds trendy wanneer het gaat om vrouwelijke en romantische kapsels. Om de perfecte krullende look te bekomen mag het haar niet té lang zijn, omdat dit de krullen té snel slap zou maken. Enkele zachte laagjes zorgen ook voor een natuurlijke vloeiende beweging met veel volume.
 
Stap 1:
 
haarstyling instructie foto
 
Wrijf een hoeveelheid Wellaflex “Curls & Waves” ter grootte van een golfbal door het handdoekdroge haar. Dit gaat makkelijk wanneer u de mousse op een kam of borstel doet en die door het haar verdeelt.
 
Stap 2:
 
haarstyling instructie foto
 
Wanneer u natuurlijke krullen hebt, föhnt u het best met behulp van de diffuser. De diffuser is eveneens ideaal om steil haar een lichte structuur te geven.
 
Stap 3:
 
haarstyling instructie foto
 
Gebruik uw krultang, zelfs al hebt u natuurlijke krullen. Zo wordt elk detail interessant en bekomt u wat beweging in de individuele lokken. Hebt u geen krullen van nature, zorg er dan voor dat u het haar goed verdeelt en werk van onder naar boven.
 
Stap 4:
 
haarstyling instructie foto
 
Zorg ervoor dat uw krullen hun veerkracht behouden en spuit wat Wellaflex Curl & Wave haarlak op het haar. Deze spray heeft een langere droogtijd dan de andere en geeft u genoeg tijd om uw krullen in orde of in vorm te brengen eens de haarlak op het haar zit.
 
Méér stylingtips van Wellaflex