Haarmode met parels

Ketting met parels
 
Met een parelhalsketting van 180 cm van One Pearl kunt u minstens tien verschillende looks creëren.
 
1. Draai de halsketting drie tot vier keer rond uw nek en u hebt een nauw aansluitend collier als blikvanger.
 
2. Draai het snoer één keer rond uw nek, knoop het midden daarna vast en uw t-shirt krijgt meteen een nieuwe stijl.
 
3. Draai drie keer rond en draag de ketting aan de buitenkant van een bloes met een mantelpakje.
 
4. Draai twee, drie of vier keer rond en creëer een gelaagde look met verschillende lengtes.
 
5. Draai de ketting verschillende keren rond en draag die als een armband. Niemand zal ooit te weten komen dat het eigenlijk een halsketting is!
 
6. Wikkel de ketting laag rond uw taille en maak er een chique riem van.
 
7. Draai het snoer twee keer rond uw nek, waarbij één lus langer is en de andere dicht rond de nek valt. Dit geeft elegantie en verfijning aan de meest casual outfit.
 
8. Draai de ketting rond uw nek, maak een knoop dicht tegen uw keel, ga daarna verder met knopen, waarbij u ervoor zorgt dat de knopen continu zijn en elkaar raken, eigenlijk dus een lijn van knopen vormen. Dit ziet er prachtig uit met een bloes met open hals.
 
9. Wikkel het snoer rond uw nek, begin met het maken van knopen onder de nek van uw sweater, maak 3, 4 of 5 knopen, waarbij u telkens ruimte laat tussen de knopen.
 
10. Draai de ketting rond uw nek, maak een knoop ongeveer ter hoogte van het midden van uw borst, neem daarna het uiteinde en maak opnieuw een bocht rond uw nek, waarbij u een schelpeffect krijgt.
 
De idee is eenvoudig: neem een halsketting met parels en verander die in een armband, een riem, zelfs een enkelketting; of in één van de vele verschillende halskettingstijlen die u bekomt door eenvoudige knooptechnieken die eenieder kan leren. Maar dit zijn niet de ENIGE toepassingen van een One Pearl halsketting.
 
Kijk eens naar enkele haarmode-ideetjes:
 
1. Draai het halssnoer enkele keren en steek een lint door de lus aan elke zijde. Gebruik daarna de parels als diadeem om een eenvoudig kapsel sierlijk te maken. Doe de parels over de bovenkant van het hoofd en steek de uiteinden onder het haar en achter de oren. Gebruik de linten om de parels strak te spannen en haarspelden om de parels vast te zetten.
 
2. Breng de parelketting over het voorhoofd op een cirkelvormige manier en breng de uiteinden samen bij de kruin, waarbij u de ketting in het haar vlecht als de derde lok van een Franse vlecht.
 
3. Gebruik haarspelden om de parels op hun plaats te houden rond de basis van een anders saaie knot. Dit geeft een verblindend effect en drama aan een klassiek saai kapsel.
 
4. Creëer een klassiek krullend opsteekkapsel en steek de parels doorheen de krullen. U zult versteld staan hoeveel elegantie u kunt creëren met de glans van een goed verzorgde krul en de schittering van een gekweekte parel.
 
One Pearl heeft verschillende halskettingen van 180 cm die de gewoonste outfit kunnen doen veranderen in iets dat uniek van u is. De One Pearl lijn bestaat zowel uit halskettingen als uit armbanden die gemaakt zijn uit parels evenals uit halfedelstenen. De stijlen gaan van klassieke parelsnoeren tot moderne parelkettingen die kunnen gedragen worden als armbanden, halssnoeren, riemen of zelfs enkelkettinkjes. Bovendien bestaat er een One Pearl Girl lijn met items speciaal bestemd voor jonge meisjes. Leer de One Pearl producten kennen door te surfen naar onepearl.com
 
Zie ook: Kapsels en juwelen combineren