pixel
 U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Tips voor Kort Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Trendy korte kapsels

Wat zegt jouw kapsel over jou?

Jongens, wisten jullie dat jullie trendy korte kapsel eigenlijk iets over jou zegt? Verschillende wetenschappelijke onderzoeken die de laatste vijf jaar zijn uitgevoerd geven aan dat kapsels een belangrijk gegeven zijn bij de eerste indruk
van mensen tijdens een kennismaking. Voor dat je welk kort kapsel dan ook kiest, doe je er goed aan even na te denken over de indruk die je hiermee zult wekken.
 
kort kapsel Bijvoorbeeld, een kort en trendy kapsel waarvan de voorkant naar achteren ligt, geeft een sexy en zelfverzekerde indruk, maar ook een egocentrische indruk. Dus nu zul je denken: "Oké! Ik zie er liever niet egocentrisch uit, dus ik zal maar op zeker spelen en voor het klassieke zakelijke kapsel gaan!" Dat is het juiste kapsel als je een rijke en intelligente indruk wilt wekken, maar dan kun je weer als bekrompen beschouwd worden.
 
Je weet het, het is heel moeilijk om buiten de standaard ideeën te denken. Nu je dit weet, is het niet noodzakelijk onnoemelijk veel tijd te steken om het perfecte kapsel te vinden. Vrouwen kijken hier door heen en hebben veel meer aanleg om te ontdekken wat jou aantrekkelijk maakt op basis van je lengte en je lichaamsbouw.
 
En hoe zit het met vrouwen? Als jij een kort trendy kapsel draagt, dan zul je sneller gezien worden als een succesvolle doorbijter, iemand die ervoor gaat. Als jij je haar langer laat en perfect steil, dan zul je gezien worden als de ideale wederhelft van de jongen met het haar achterover, sexy en rijk. Draag je het haar achter in een paardenstaart? Dan zullen sommige experts zeggen dat dit duidt op sexueel zelfvertrouwen.
 
Verschillende manieren in het stylen van je haar zeggen ook veel over je persoonlijke gewoonten en je karakter. Haar, dat lange tijd niet geknipt is en lichtjes in de war zit, zegt: "Het kan me eigenlijk niets schelen!" Mannen en vrouwen die altijd te zien zijn met trendy korte kapsels geven aan dat zij graag bij blijven en geen tijd te verliezen hebben. Vrouwen met lang in model gebracht haar, een kapsel dat duidelijk enige tijd nodig heeft om te stylen, zeggen hiermee dat het voorkomen en glamour belangrijk voor hen zijn. Sportieve types die hun haar in een vlugge en gemakkelijke paardenstaart dragen, geven aan dat er voor hen belangrijker dingen in het leven zijn.
 
Net als trendy korte kapsels komen en gaan, zo gaat dit ook met onze opvattingen. Al mogen onze opvattingen tamelijk standaard en onveranderlijk zijn, helpt het enigszins om er op te wijzen dat ze door de eeuwen heen en per cultuur behoorlijk gewijzigd zijn. Als je een Europeaan uit de Middeleeuwen had kunnen vragen wat hij bijvoorbeeld vond van de zon gebruinde kleur van Paris Hilton, dan zou hij geantwoord hebben dat ze er uit zag als een eenvoudige landarbeider.
 
Meer over kort haar
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact