The Carecut

Methode om lang haar te knippen
 
Haar knippen met een verwarmde schaar
 
Knippen en verzorgen in één. Het concept voor langdurig voelbaar gezond haar tot in de punten met een aanhoudend fris gevoel alsof je net van de kapper komt.
 
Het is dus toch mogelijk: lang haar zonder gespleten haarpunten. Gezond, sterk, glanzend, aantrekkelijk – tot in de punten. Een verzorgde look, steeds alsof je net van de kapper komt. Met THE CARECUT, een innovatief, professioneel haarknipsysteem met verwarming, worden de haarpunten tijdens het knippen automatisch verzegeld.
 
Dat betekent: de natuurlijke vochtigheid en verzorging blijven in het haar. Het haar wordt van binnen en buiten versterkt en actief tegen weer, belastingen en uitdroging beschermd. Voor een betere haarkwaliteit en meer lengte. Langdurig!
 
Haar knippen met een verwarmde schaar
 
Een innovatief knipconcept – exclusief bij THE CARECUT kappers
 
THE CARECUT is een nieuw, revolutionair knipconcept, waarbij het haar met een elektrisch verwarmde schaar geknipt wordt. Dit is niet alleen professioneel, maar ook verzorgend. THE CARECUT is revolutionair, omdat, anders dan bij een traditioneel kapsel, tijdens het knippen van het haar tevens de haarpunten verzegeld worden.
 
Dat betekent dat de natuurlijke vochtigheid en verzorging van het haar bewaard blijven. Hierdoor is het haar langdurig tegen uitdroging beschermd. De verzegelde knipvlakken maken een mooie, gelijkmatige haarstructuur mogelijk en geven fijn haar extra volume.
 
De verzegeling zorgt er bovendien voor dat het oppervlak van het haar compleet gesloten is en daardoor glans en kleurschittering langer behouden blijven. Gespleten en bleker geworden haarpunten behoren tot het verleden. Een regelmatige verzorgende knipbeurt met THE CARECUT is dé aanbeveling van professionals voor langdurig mooi, glanzend haar tot in de punten en meer volume.
 
Onverzegelde haarpunten na het knippen
 
Beschadigd haar met splitsing
 
Gezonde verzegelde haarpunten
 
Foto 1: Haarpunten die onverzegeld blijven na een gewone haarsnit. De kitsubstantie droogt uit en milieubelasting tast het haar aan.
 
Foto 2: Beschadigd haar. Het is broos met splitsing en neiging tot haarbreuk in de punten.
 
Foto 3: Verzegelde haarpunten na het knippen met THE CARECUT. DE kitsubstantie is intact en vochtigheids- en verzorgingssubstanties blijven in het haar.

 
THE CARECUT – onontbeerlijk voor lang haar
 
De grootste uitdaging voor een hip kapsel met lang haar is een verzorgde look. Dit realiseren kan best lastig zijn, want wie lang haar wil, wil geen centimeter af laten knippen. Maar hoe langer het haar is, hoe meer het aan uiteenlopende invloeden blootgesteld wordt.
 
Volgende pagina