Schoonheid op budget

Vrouw met lang rood haar
 
Niet iedereen heet Madonna of Jennifer Anniston. Onze lijven en lokken krijgen niet altijd de dagelijkse aandacht die ze verdienen. Diegenen onder ons met een beperkt budget, geven het geld niet aan zichzelf uit.
 
Een vrouw met een beperkt budget gaat meestal naar de meest dichtbij zijnde goedkope supermarkt en kiest een fles kleurshampoo, dikwijls een foute kleur, en gaat naar huis, om daar de hulptroepen in te roepen. Als alleen de kat aanwezig is, zal ze de klus eigenhandig klaren, op een manier waar een slangenmens jaloers op zal zijn.
 
Dus voor degenen met een beperkt budget die er meestal toch mooi uit willen zien, heb ik een paar tips en verschillende manieren om de spullen die we in huis hebben, goed te gebruiken. Zoals bijna iedereen weet is ons haar onze handtekening.
 
Kort, lang, krullend, stijl, het bepaalt onze persoonlijkheid en we willen er altijd op ons best uitzien. In een drukke wereld zijn we altijd op zoek naar een manier om de routine zo beperkt mogelijk te maken, maar er goed uitzien kost wat tijd en werk.
 
1e: Indien mogelijk, sta wat vroeger op in de ochtend. Ik weet dat je dan minder slaapt, maar op de lange termijn voel je je meer ontspannen. Dus, kom wat eerder je bed uit, zet koffie en spring onder de douche.
 
Gebruik een goede shampoo en cremespoeling/conditioner, masseer je hoofd met warm water, zachtjes, niet boenen!
 
Een tip voor fijn haar (ook goed voor iedereen): laat de cremespoeling 2 à 3 keer per week in je haar zitten en spoel het niet uit. Het hoeft geen speciale niet-uitwasbare conditioner te zijn, maar gewoon wat je nu ook gebruikt in de douche.
 
2e: Ga uit de douche en dep jezelf droog, niet wrijven (je had jezelf in de douche al moeten schrubben). Houd je huid vochtig en gebruik een bodylotion. Masseer de lotion in, beginnend bij de voeten en doorgaand over je hele lichaam. Het houdt je spieren soepel en je hebt geen Pilatus meer nodig.
 
Nu, het laatste en best bewaarde geheim in haar produkten ... Weet je nog de fles scheerschuim, die je hebt verstopt in je badkamerkast, omdat het een Kerstcadeau was, en jij eigenlijk hete hars gebruikt, dat de haren er al meteen bij het opbrengen zelf afhaalt ... Welnu, pak die fles!
 
Die fles goedkope scheerschuim wordt nu de beste vriend van jouw haar. Zolang jouw haar nog enigszins vochtig is, kun je een bij jouw haarlengte passende hoeveelheid schuim gebruiken. Ik gebruik een bolletje schuim voor mijn korte haar.
 
Als je die dag krullen wilt, laat het intrekken en aan de lucht drogen. Als het bijna droog is, nog even fohnen. Als je jouw haar stijl en vol wilt hebben, droogfohnen terwijl het haar nog vochtig is.
 
En voor de natuurlijke stijl; kneedt het haar met je vingers in model. Het haar droogt niet alleen in een wat piekige stijl, maar het blijft ook zacht en ziet er dagen weelderig uit, nog afgezien van de gratis armspieroefeningen die je doet ...
 
Dus voor iedereen met een beperkt budget, zijn er een paar dingen die je kunt proberen in je eigen huis, die weinig tot niets zullen kosten, alleen wat extra tijd en je zult je tenminste voelen als Madonna of Jennifer Anniston.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Nog méér haarverzorgingstips