IFIGENIA door Laurent Decreton

Haarinspiratie met bobs op kinlengte
 
Haarinspiratie met mooie varianten op een korte bob. Deze collectie is geïnspireerd door Franse vintage luxe. Unieke moderne kapsels met authentieke, ethische en ecologische haarkleuringen.
 
Glanzend haar met een doorschijnend effect. Onregelmatige, rechte of korte pony. Natuurlijke, gladde of volumineuze styling. Alles mag …
 

Modieuze bob

Modieuze bob met een scherpe pony
 
Naar achter gehoekte bob met volume
 
Naar achter gehoekte bob met lichte laagjes en scherpe pony. Gestyled voor volume. Breng L’Oréal Tecni.Art Transformer Gel aan op vochtig haar. Föhn voorwaarts met behulp van een grote borstel en rol de punten naar binnen. De haarkleur is La French van L’Oréal.
 

Wetlook rol

Bob in een wetlook rol gestyled
 
Bob met wet look gel styling
 
Ga het haar in een driehoekige sectie bovenaan het hoofd stylen. Maak de bob glanzend met L’Oréal Tecni.Art Wet Look gel. Rol de driehoek rond je vinger en fixeer hem met Tecni.art Air Fix en twee schuifspelden bovenaan.
 

Vintage haar uit de jaren 1950

Jaren 1950 vintage haar
 
1950 vintage kapsel
 
Bob gestyled in een vintage kapsel uit de jaren 1950 met XXL volume. Breng L’Oréal Tecni.Art Transformer Gel aan op vochtig haar. Gebruik een medium borstel om het haar naar achter te föhnen en creëer klassieke krullen met een krultang. Open het haar door het bij de wortels te touperen. Fixeer de wortels met L’Oréal Infinium Pure.
 

Bob met vlechten

Bob met vlechten
 
Vlechten voor een bob
 
Bob met vlechten! Bereid het haar voor met L’Oréal Tecni.ART Tranformer Lotion. Verdeel het haar in het midden en maak vlechten. Hou de haarpunten stijlvol warrig. Fixeer de look met Tecni.ART Beach Waves voor een natuurlijke aantrekkingskracht.
 

Natuurlijk golvende bob

Golvende bob op kinlengte
 
Bob met natuurlijke styling
 
Bob met een zachte pony
 
Bob die lichtjes langer is dan kinlengte met zachte pony. Breng L’Oréal Tecni.Art Full Volume aan op vochtig haar en föhn met behulp van je vingers voor een natuurlijke aantrekkingskracht. Breng L’Oréal Professionnel Ring Light aan voor glans.
 

Korte bob met korte pony

Korte bob met een korte pony
 
Zijkant van een korte bob
 
Korter dan de kin bob met een korte pony
 
Een bob die korter is dan kinlengte met enkele laagjes achteraan voor volume. De pony is kort en ongeveer twee vingers breed boven de wenkbrauwen geknipt. Föhn met een zachte borstel.
 
Haarartiest: Laurent Decreton
Make-up: Romain Melchoir
Styling: Theodora – Moules Fripes
Fotografie: Giada Frassetto