Lange vlassen lokken en ultraglad haar


Voor hem: De sterke, hoekige, Noorse gelaatstrekken van dit mannelijke model worden in evenwicht gebracht door de gladde styling van zijn lange vlassen lokken. De snit is een eenvoudig bijknippen op gelijke lengte van de superlange haren, terwijl styling en kleur dé sleutelbegrippen zijn.
 
Het haar is een ingewikkelde mix van tonen in schakeringen van goud, tarwekleur en honingblond en het haar werd supersteil geföhnd en met de tang bewerkt tot een gladde, glanzende en toch vrij wapperende finish.
 
Voor haar: Deze A-lijn bob vertoont een scherp gehoekte onderrand met textuur om het gewicht te verminderen en met een omkaderende V-vorm om de onderste helft van het gezicht te benadrukken. Een zacht gebogen pony raakt de bovenkant van de ogen.
 
De kleur is opnieuw een mix van een zandkleurige basis en mahonietinten in ingewikkelde patronen van highlights. Het haar is ultraglad gestyled voor een glanzende finish, terwijl de uiteinden een zachte buiging vertonen om de snitlijn van de onderrand te verzwaren.
 
glanzend haar
 
Collectie: SinCity
 
Haar: Patricia Normann en Artistic Team
Styling: Patricia Normann
Make Up: Patricia Normann
Fotografie: Jenny Joesch
Producten: Redken