Modern jong mannenkapsel


Voor hem: Dit korte, erg getextureerde kapsel doet denken aan de Collegesnit, met een vleugje “Fauxhawk/kuif”. Het is een elegante en erg moderne snit voor de jonge man van tegenwoordig. De snit is ontworpen om “organisch” aan te voelen, net alsof het haar gewoon op die manier groeit, met de omtrek spits toelopend naar randjes die met het scheermes verzacht werden.
 
De kleur is een mix van natuurlijke tonen, met extra vleugjes kleur die toegevoegd werden met een fijn verspreide dunne lokkentechniek. Bij de styling zien we een mild gebruik van pommade/wax en een föhn met vingerstylingtechniek.
 
Voor haar: Deze haarsnit op schouderlengte met een gebogen pony heeft uiteinden die met het scheermes geknipt werden om de lijnen te verzachten en een glad gestylde, naar binnen krullende pony om het gewicht ervan consequent te houden. Het haar is gestyled zodat het zacht in duidelijke lijnen ligt, met een subtiele zachtheid bij de onderkant.
 
De kleur is een geheel van highlight/lowlight patronen met hoger contrast met erg ingewikkelde alternerende tinten haarlokken. Het warme bruin en een honingkleurig blond doen elkaar erg goed uitkomen en accentueren de lijnen van het kapsel op een mooie manier.
 
snit voor jonge man
 
Collectie: SinCity
 
Haar: Patricia Normann en Artistic Team
Styling: Patricia Normann
Make Up: Patricia Normann
Fotografie: Jenny Joesch
Producten: Redken