Bob op neklengte en elegante oudere man


Voor hem: Dit beeld bewijst dat oudere mannen elegant kunnen zijn. De traditionele mannelijke “korte achterkant en zijkanten” krijgen een update met gehoekt spits toelopend haar opzij en lengte bovenaan die toelaat dat het haar aan één kant wappert.
 
De haarkleur is subtiel, met enkel een vleugje kleur om de grijze tint te verzachten, zonder dat de man er duidelijk “gekleurd” uitziet. De asymmetrie van het kapsel leidt de aandacht af van de teruglopende haarlijn en is aantrekkelijk in die zin dat die een tikkeltje beweging geeft aan het kapsel.
 
Voor haar: Hier zien we een gladde bob op neklengte met een pony met precisiesnit en zuivere, gedefinieerde lijnen. De uiteinden van de bob zijn gestyled met een lichte buiging om naar binnen te krullen en zich te voegen bij de zacht afgeronde look die herhaald wordt in de lichte buiging van de pony in de voorwaartse rand van de zijdelingse lengtes.
 
De kleur is een multitonale mix van zand- en mahonietinten, variaties die enkel zichtbaar zijn als een straalbreking van het licht weg van de individuele lokken.
 
bob op neklengte
 
Collectie: SinCity
 
Haar: Patricia Normann en Artistic Team
Styling: Patricia Normann
Make Up: Patricia Normann
Fotografie: Jenny Joesch
Producten: Redken