Lange gelaagde snit met krullen


De hele look is een mooie caleidoscoop van vrouwelijke fragiliteit en klassieke schoonheid Zoals een Engelse roos die erin slaagt om een lange winter te overleven, zowel letterlijk als figuurlijk. De lange en gelaagde snit komt goed uit door grote en uitgesproken krullen langs de haarpunten.
 
Dit kapsel past uitzonderlijk goed bij fijn haar met een natuurlijke krul. Let op de intrinsieke fragiele eigenschappen van het model zoals een slank, gedefinieerd gezicht, kleine maar erg volle lippen en een natuurlijke terughoudende expressie. Dit kapsel is ideaal voor hartvormige en ovalen gezichten, maar mensen met een lang gezicht moeten voorzichtig zijn, want het kapsel heeft de eigenschap om lange gezichten nog langer te maken.
 
Het kapsel werkt perfect voor het model, want haar bijna sprookjesachtige looks en tengere gelaatstrekken doen het zonder scrupules uitkomen. De sprookjesachtige aura van kapsel en snit wordt alleen maar levendiger geaccentueerd door de dromerige, lichte roodkoperen tinten.
 
Lang kapsel met lagen
 
Collectie: Vintage Today
 
Haar: Framesi
 
Zie ook: Lange kapsels