Vintage opsteekkapsel


Dit elegante opsteekkapsel is het toonbeeld van glitter en glamour die predominant waren op de rode lopers en witte doeken in de jaren 60 en 70. Het onberispelijk gestructureerde archetype en de mooi gestylede elementen van dit kapsel drukken een stil verhaaltje uit van klassieke Hollywood sirenes en ook een onberispelijke aandacht voor detail die tegenwoordig bij de meeste kappers ontbreekt.
 
De langwerpige basis is overvloedig versierd met perfect gestylede halve krullen die over het oppervlak van dit ingewikkelde opsteekkapsel geschikt werden. Deze extravagante kapsels worden haast altijd geconstrueerd rond een haarstukje, om dit niveau van detail, dichtheid en structuur te bekomen. De lange en piekerige pony van het model omkadert het gezicht in zachte lokken, in duidelijk contrast met de achterkant van het kapsel die strenger opgebouwd is.
 
Dit soort ingewikkeld opsteekkapsel wordt gewoonlijk gedragen bij speciale gelegenheden zoals huwelijken en verfijnde geklede feesten en toch was het een doorsnee kapsel voor de rijken en bekenden in de jaren 60. Hebt u een voorkeur voor dit type kapsel, dan is het best dat u uw haar laat doen bij een professionele kapper die gespecialiseerd is in kapsels uit dit tijdperk.
 
Jaren 60 en 70 opsteekkapsel
 
Collectie: Vintage Today
 
Haar: Framesi
 
Zie ook: Opsteekkapsels