Korte bob met krullen


Dit is hetzelfde model en dezelfde snit als de vorige foto, maar dit plaatje ademt een totaal verschillende look en ander gevoel uit als contrast met de vorige foto!
 
De korte bob werd opnieuw geföhnd met één kant die naar binnen afhelt naar de jukbeenderen van het model toe, terwijl de tegenovergestelde kant uitwaaiert in een buitenwaartse boog. Mooie halve krullen werden gecreëerd met een middelgrote föhnborstel en die werden met getalenteerde precisie gestyled.
 
Let erop hoe de medium koperrode haarkleur met lichtjes lichtere punten het idee nastreeft van vlammen die rond het gezicht van het model bewegen zoals een soort mythische halfgodin. Dit kapsel past perfect bij ovalen en hartvormige gezichten. Het past ook bij roodharige dames met een voorkeur voor klassieke en gestructureerde outfits en make-up.
 
Let erop hoe de roze tint van de lippen van het model aangevuld wordt door haar lichtroze topje met ronde hals. De zachte kleur en beweeglijke hoge neklijn brengen het kapsel en de natuurlijke make-up in evenwicht, terwijl ze tegelijkertijd de krachtige expressie van het model accentueren.
 
Koperrode haarkleur
 
Collectie: Vintage Today
 
Haar: Framesi
 
Zie ook: Korte kapsels