Tijdloos kort kapsel


Dit korte kapsel is één van mijn persoonlijke favorieten dankzij zijn veelzijdigheid, tijdloze schoonheid en aanpasbare karakteristieken. Het past goed bij haast elke gezichtsvorm, leeftijd en geslacht. De korte en gelaagde bob staat bij elke tint en schakering uit het kleurenspectrum, van glanzend blond tot strak zwart.
 
Deze bijzondere look onderscheidt zich van de gewone korte bob door de manier waarop hij geföhnd werd. Let erop hoe de éne zijkant naar binnen geföhnd is, in een zachte hellende buiging die de omtrek van de jukbeenderen van het model streelt. De tegenovergestelde kant is naar buiten geföhnd in een uitdagende boog, die haast doet denken aan vlammen door de rijke roodkoperen haarkleur. De gestructureerde wenkbrauwen, eenvoudige make-up en gedurfde expressie accentueren deze snit en dit kapsel erg goed.
 
De asymmetrische bovenkant van het model die schuin beweegt naar de tegenovergestelde kant van de waaierende zijkant van het kapsel brengt de symmetrie van het hele plaatje op een indrukwekkend artistieke manier in evenwicht. Bestudeer het esthetische evenwicht en elementen van deze foto erg goed voor het geval u inspiratie zoekt voor uw eigen creatieve of modieuze shoot.
 
Korte gelaagde bob
 
Collectie: Vintage Today
 
Haar: Framesi
 
Zie ook: Korte kapsels