Pixie snit en rolkraagtrui


Hier hebben we een geometrisch precieze pixie snit met een zuiver geknipt silhouet en een erg gedefinieerde haarlijn. Deze snit komt het best tot zijn recht met een donkere, diepe haarkleur zoals deze donkere pruimentint. Let erop hoe de eenvoudige kleur en haarlijn van de verfijnde snit tot standvastige focus gebracht werden, in contrast met de lichte gelaatskleur van het model en haar gele rolkraagtrui.
 
Dit korte kapsel deelt enkele belangrijke kenmerken met onze moderne pixie snitten zoals een lange pony en gestructureerde zijkanten. Maar dit kapsel jaren 60 is makkelijk te onderscheiden van moderne pixie kapsels dankzij zijn krachtige en haast stijve haarlijnconstructie, terwijl pixie snitten meestal met het scheermes bewerkte en piekerige zijkanten en lijnen hebben. Dit kapsel past bijzonder goed bij ovalen en ruitvormige gezichten.
 
Dames met een voorkeur voor vooruitstrevende stijl en een flair voor predominante individualiteit zullen ten volle genieten van dit kapsel. Het moet wel in perfecte vorm gehouden worden via regelmatige bezoekjes aan uw kapper. Hou dit dus zeker in gedachten wanneer u opteert voor deze verbluffende snit.
 
Jaren 60 look met rolkraag
 
Collectie: Vintage Today
 
Haar: Framesi
 
Zie ook: Korte kapsels