U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Back to school  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Klassiek kapsel voor lang haar

vorig kapsel
Vorige
Klassiek kapsel voor lang haar
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Dit is een bijzonder favoriet kapsel voor sterren met een rijpere benadering van mode, zonder dat het daarom slonzig of stijf is. Modemuzen zoals Hailey Baldwin, Charlize Theron en Lauren Conrad dragen vaak hun nauwgezet gestylede en onderhouden lokken in een soort variant van dit tijdloze klassieke kapsel. Het kapsel ademt couture rijpheid uit die meestal aangetroffen wordt bij geboren en getogen mode elites.
 
Het haar van het model is een erg licht zomers blond bij de punten, terwijl de wortels een heel subtiele champagnekleurige ondertoon weerspiegelen zodat haar uitgroei beter kan versmelten met de artificiële kleur. Haar lichtjes gelaagde lokken werden geföhnd in een klassiek kapsel dat een knipoog is naar de eenvoudige elegantie uit de jaren 70. De haarpunten werden geföhnd met een inwaartse buiging, terwijl de lange zijdelingse pony een bolle buiging vertoont.
 
Tijdloze kapsels
 
Collectie: Back to school
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Lange kapsels
Crèmekleurig blond haar
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact