U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Back to school  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Ombré kleuring voor rood haar

vorig kapsel
Vorige
Ombré kleuring voor rood haar
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Dit is een mooie en frisse herneming van de ooit populaire ombré haarkleuringtechniek. Klanten die een blonde ombré kleuring wilden, waren lange tijd in de meerderheid, maar nu is het tij snel aan het keren. Vurige roodharigen en glamoureuze brunettes willen nu ook hun lokken laten verven in subtiele tot opvallende ombrés.
 
De wortels van het model zijn geverfd in een dieprode, haast bourgogneachtige bruine basis, die progressief verandert in een intens rood bij de haarpunten. De bourgogne en intens rode kleuren vullen elkaar goed aan en passen eveneens bij de lichte gelaatskleur en donkere, piekerende ogen van het model.
 
Het lange, steile kapsel verlengt het reeds slanke gezicht van het gezicht esthetisch nog méér en maakt de uiterst glamoureuze look van catwalkmodel nog intenser tot de perfectie. De gelaagde pony werd naar buiten geföhnd, waarbij de bolle lijn die bij de haarlijn flirt behouden werd. Dit verzacht het gezicht en vermijdt dat het overwegend steile karakter van het kapsel té hard wordt.
 
Steile kapsels
 
Collectie: Back to school
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Lange kapsels
Flamboyant lang kapsel
Lang en erg steil rood haar
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact