U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Back to school  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Vrouwelijke versie van het kapsel met hanenkam

vorig kapsel
Vorige
Vrouwelijk hanenkam kapsel
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Dit is een speels vrouwelijke versie van het hanenkam kapsel dat al een Hollywood succes is sinds de populaire film uit 1939 “Drums along the Mohawk”. Couture zwaargewichten zoals Rihanna, Kim Kardashian en Demi Lovato staan bekend om hun hanenkam kapsel, waar ze ook gaan, of het nu is op de rode loper of in de coolste clubs in de stad.
 
Het haar bovenaan het hoofd van het model werd nauwgezet getoupeerd van het voorhoofd tot de buiging van het schedelbeen. De getoupeerde zone werd keurig gekamd en vastgespeld met verborgen schuifspelden om een goed gestructureerd “bobbeleffect” te vormen, dat de indruk wekt van toegevoegde hoogte en een verlengd, slank gezicht.
 
De eenvoudige zomerblonde haarkleur toont het creatieve kapsel goed, terwijl de directe en toch creatieve oogmake-up het kapsel verder flatteert. Het complete plaatje doet subtiel denken aan het aanbeden kapsel van Amy Winehouse.
 
Collectie: Back to school
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Lange kapsels
Lang kapsel voor een avondje uit
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact