Diagonale pony


Hier hebben we een erg pittig en modern bobkapsel, dat perfect zal werken voor vrouwen die graag loskomen van de menigte en heel wat aandacht willen trekken. Dit is echt één van die kapsels die je waarschijnlijk zult aantreffen in glossy magazines en op haarmode defilés.
 
Het haar van het model is geverfd in een licht, maar intens koperrood, terwijl dikke goudkoperen highlights in de gestructureerde, asymmetrische pony geïntegreerd werden. Om de waarheid te verklappen is de erg unieke pony van dit kapsel waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk dat het kapsel zo ongelooflijk speciaal en eigentijds maakt.
 
Natuurlijk dragen de krachtige rode kleur en de opvallende gelaatstrekken van het model bij tot de intensiteit van deze gehele look, maar het is de mooi gecreëerde diagonale pony die het kapsel echt buitengewoon scherp maakt.
 
Dit kapsel zal goed werken bij dames met een slank ovalen of hartvormig gezicht en opvallende gelaatstrekken zoals de in het oog springende ogen, onberispelijke kaaklijn en brede mond van het model.
 
Koperrood haar met highlights
 
Korte bob met beweeglijkheid
 
Collectie: Rays of Light
Haar: VOG Coiffure
Make-up: Alexandra Méric
Styling: Nikky Chicanot
Fotografie: Anthony Meyer
 
Zie ook: Korte kapsels