Vrouwelijke pixie snit


Hier hebben we een super vrouwelijke versie van de pixie snit rage. Het haar van het model is geknipt in een erg zwoele en keurige pixie snit met korte zijkanten, de oren bloot, een korte achterkant en een langere, volle pony. Dit is waarschijnlijk één van de mooiste versies van de pixie snit die je ooit zult tegenkomen.
 
Het feit dat de zijkanten zo keurig en gestructureerd zijn, met de nette neklijn en verbonden diagonale pony doet het kapsel super elegant ogen.
 
Het haar van het model werd geverfd in een diepe, rijke, chocoladebruine kleur met een erg subtiele gouden ondertoon. Deze haarkleur werkt bijzonder goed, want de focus valt op het kleurcontrast tussen de huid van het model en het keurige silhouet van het kapsel, wat de elegantiewaarde van het kapsel versterkt.
 
Je zal merken dat de make-up van het model relatief natuurlijk gehouden werd met een matte foundation en een neutrale kleur van lippenstift. Haar oogmake-up is lichtjes ingewikkelder, maar voegt enkel betekenis toe aan het onberispelijke kapsel.
 
Pixiekapsel met een diagonale pony
 
Collectie: Rays of Light
Haar: VOG Coiffure
Make-up: Alexandra Méric
Styling: Nikky Chicanot
Fotografie: Anthony Meyer
 
Zie ook: Korte kapsels