Korte gelaagde bob


Dit is een mooie sterke look met zware licht koperrode highlights en lichtbruine lowlights met een askleurige parelmoer ondertoon. De korte, gelaagde bob past erg goed bij het hartvormige gezicht van het model.
 
Je zult merken dat de langere, piekerige pony en golvende lokken die haar gezicht omkaderen, het kapsel enorm verzachten; zo wordt vermeden dat het kapsel er streng of hard gaat uitzien.
 
De lichtkoperen highlights langs haar gezicht hebben eveneens een verzachtend en jeugdig effect op haar gezicht, terwijl de warme toon van haar blush en lippenstift de warme kopertonen van haar haar weerspiegelen. De oogmake-up van het model werd uitgevoerd op een erg gedefinieerde, haast scherpe manier, wat extreem goed past bij de algemene look.
 
Let erop hoe dit kortere kapsel de mooi lange en elegante nek doet uitkomen, evenals haar super sleutelbeen- en beenstructuur. Dit gewoon om te tonen dat kortere kapsels een vrouw vaak zelfs nog vrouwelijker en aantrekkelijker doen lijken dan langere kapsels.
 
Haarkleur met koperen highlights
 
Collectie: Rays of Light
Haar: VOG Coiffure
Make-up: Alexandra Méric
Styling: Nikky Chicanot
Fotografie: Anthony Meyer
 
Zie ook: Korte kapsels