U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haarsnit voor een slankere look

Vraag: Hoe kan ik mijn haar laten knippen om mijn gezicht er dunner te doen uitzien?
 
Antwoord: De sleutel om een slankere look aan het gezicht te geven is het haar knippen zodat er méér volume is bovenaan het hoofd en minder volume aan de zijkanten. U moet er echter wel voor zorgen dat het hoofd in proportie blijft tot de totale grootte van hoofd en lichaam.
 
Het haar té kort knippen zal er alleen maar voor zorgen dat het zware gezicht nog vergroot wordt. En zo ook zal het té lang laten van het haar een verlies van evenwicht van het silhouet teweegbrengen, vooral wanneer het haar te veel krult of op een andere manier volumineus is.
 
Andere kenmerken van de haarsnit moeten bepaald worden door de noden gedicteerd door de gelaatstrekken. Opvallende trekken zoals een ruim voorhoofd en een grote neus of kin vragen naar een asymmetrische pony en moeten steeds in overweging genomen worden bij het algemene doel van het kapsel.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact