U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar dat naar voor valt

Vraag: Ik heb een probleem met mijn haar: het valt naar voor over mijn gezicht en wil niet naar achter blijven. Het doet mijn gezicht er smal en verborgen uitzien net als in een bos met haar.
 
Men zegt mij dat laagjes de oplossing zijn, maar ik wil weten waar precies op het hoofd het haar moet ingekort worden. Bedankt voor uw tijd. Mijn haar is tamelijk dik. Het is halflang, zon 10 cm ongeveer.

 
Antwoord: Het lijkt erop dat u een sterk groeipatroon hebt (waar het haar in een specifieke richting groeit). Het haar kan moeilijk onder controle te houden zijn en vraagt frequent ofwel sterke steungevende producten of het gebruik van accessoires om het in een specifiek kapsel vast te houden.
 
Het haar in laagjes knippen kan helpen, vooral wanneer u laagjes en textuur toevoegt aan de haarlijn rond het gezicht. Dit zal het haar niet weerhouden om in zijn normale richting te vallen, maar het zal helpen vermijden dat het uw gezicht volpropt. Het verknippen laat toe dat het haar in de richting hangt waarin het op natuurlijke wijze wil gaan, maar dan zonder het gezicht te verdonkeren.
 
Er bestaan veel verschillende looks die geschikt zijn voor haast elke gezichtsvorm, met inbegrip van een lang gelaagd kapsel met een afgeronde voorste haarlijn. In dit kapsel kan het haar in laagjes geknipt worden die een hoek vormen naar voor en dan getextureerd met een scheermes om de look te verzachten en glad te maken.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact