U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kapsel voor een dun gezicht

Kapsel voor een smal gezicht

Vraag: Ik heb lang haar tot onder de schouders, maar ik heb een smal gezicht. Welk soort kapsel zou u mij aanraden? Ik wil de lengte behouden, maar ik denk dat ik mijn haar rond het gezicht moet laten knippen.
 
Antwoord: Het is haast onmogelijk om suggesties te doen voor welbepaalde kapsels op basis van slechts enkele details van haar en/of gezicht.
 
Wel is het zo dat personen met een dun gezicht er gewoonlijk het best uitzien met kapsels die extra volume aan de zijkanten hebben. U kunt misschien kiezen voor een gelaagde haarsnit en het haar krullen om volheid opzij te creŽren of het haar zo stylen dat de haarpunten naar buiten gedraaid zijn.
 
Ik zou voorzichtig zijn met al te lang haar wanneer uw gezicht dun is, vooral wanneer u steil haar hebt. De lengte zal alleen maar de lengte van het gezicht accentueren. Door laagjes toe te voegen aan uw kapsel zult u uw haarlengte kunnen behouden en tegelijkertijd volume en volheid kunnen bekomen.
 
©Kapsels.net
Foto: StockLite/Shutterstock.com
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact