Bruidskapsel voor een zwaarlijvige dame

Kapsel voor een zwaarlijvige bruid
Foto: Chris Tefme/Shutterstock
Vraag: Binnen enkele maanden trouw ik. Het probleem is dat ik nu al ongeveer 15 jaar hetzelfde kapsel heb (een typisch jaren 80 kapsel). Ik heb ook een pony.
 
Heb je suggesties voor mijn kapsel op mijn grote dag? Ik ben een zwaarlijvige vrouw met een rond gezicht.

 
Antwoord: Ik heb jammer genoeg niet voldoende informatie om specifiek advies te geven over kapsels voor jou.
 
Ik ben algemeen gezien ook niet in staat om hier zon zaken te doen omwille van de beschikbare ruimte en het feit dat het geven van specifieke suggesties een algemene regel zou worden eens de e-mails van mensen die gratis advies van een expert willen, beginnen toe te stromen. Ik hoop dat je onze beperkingen begrijpt. Ik kan je echter wel wat tips geven om een goed kapsel te kiezen voor je grote dag.
 
Bij het kiezen van een bruidskapsel moet je dezelfde regels volgen als bij het kiezen van een dagdagelijks kapsel. Er zijn verschillende zaken die je in overweging moet nemen: gezichtsvorm, lichaamsbouw en type, de harmonie van de gelaatstrekken, evenals de haartextuur, golfpatroon, groeipatronen en dichtheid. Bij het kiezen van een bruidskapsel moet je ook rekening houden met de huidige lengte van je haar.
 
Gewoonlijk raad ik vrouwen aan om een bruidskapsel te kiezen dat niet al te verschillend is van hun normale look. Je bruidskapsel moet je persoonlijkheid reflecteren zoals je dagelijks kapsel dat zou doen. Voor vrouwen die gewoonlijk golvende kapsels hebben, zou hun bruidskapsel gewoon kunnen betekenen dat ze wat meer krul toevoegen aan hun bestaand kapsel. Vrouwen die steil en glad haar hebben, kunnen hun haar opgestoken dragen in een gladde, strakke knot of een ander glad opsteekkapsel.
 
Als zwaarlijvige vrouw met een rond gezicht zou je er moeten voor zorgen dat je hoogte toevoegt en de zijkanten laag in volume houdt en dicht tegen het hoofd. Zo kan je je rond gezicht wat langer maken en het een slankere look geven. Als je wat langer haar hebt, kan je misschien een deels opgestoken kapsel proberen, waarbij je de zijkant omhoog en naar achter naar de kruin toe brengt en vastzet in n of andere knot en de achterkant in krullen laat hangen. De bovenkant en pony kunnen gekruld worden en z meer volume krijgen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Kapsels voor een rond gezicht