Wendy Raquel Robinson Kapsel

Wendy Raquel Robinson haar
Wendy Raquel Robinson - Photo: s_bukley/Shutterstock
Vraag: Welke gezichtsvorm heeft Wendy Raquel Robinson? Ik probeer mijn haar te hebben op een gelijkaardige manier en ik wil weten of die stijl bij mijn gezicht zou passen. Ik heb een ovaal gezicht en een hoog voorhoofd.
 
Antwoord: Miss Robinson heeft een verlengd ovaal gezicht en een tamelijk hoog voorhoofd. Precies de vorm van dit voorhoofd verklaart waarom ongeveer alle kapsels die ze in de voorbije jaren had op n op andere manier een pony hebben. Die dient om haar gezicht korter te maken en het mr cht ovaal te laten lijken. Ze pronkt meestal ook met kapsels die mr volume hebben opzij, om haar gezicht een bredere look te bezorgen.
 
Je specificeert niet welk kapsel van Miss Robinson je wenst te hebben, maar als je een ovaal gezicht hebt doet dat er eigenlijk niet toe. Het ovaal gezicht wordt beschouwd als het esthetisch ideaal en past bij elk kapsel, op voorwaarde dat het in harmonie is met het lichaamstype en de algemene bouw. Aangezien je een ovaal gezicht hebt, zou je moeten staan met lk kapsel van Miss Robinson.
 
Of je niet helemaal zker bent of je gezicht inderdaad ovaal is of voor die lezers die de vorm van hun gezicht gemakkelijk willen bepalen, volgt hier een eenvoudige manier om dit te doen. Doe het haar wg uit het gezicht met een elastiekje of spelden en clips. Sta vervolgens vr je badkamerspiegel en gebruik een stuk zeep om zorgvuldig over de buitenrand van je gezicht te gaan van de bovenste haarlijn tot de kin en opnieuw omhoog langs de andere kant van je gezicht.
 
Eens dit gedaan is, maak je smalle horizontale lijntjes om de positie van je ogen, wenkbrauwen, neus en mond af te tekenen. Z zal je bter in staat zijn om jouw gezichtsvorm te beoordelen en de harmonie van je gelaatstrekken te zien.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Hoe een pony knippen