U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Slap haar

Bob met het haar op één lengte geknipt

Vraag: Mijn haar is in een bob op één lengte geknipt en het ziet er nu erg slap uit. Zouden laagjes en misschien gradatie achteraan het minder slap maken?
 
Antwoord: Dat zou kunnen. Wanneer het haar er slap uitziet, heeft het gewoonlijk wat product nodig om het een beetje volume en structuur te geven. Daarnaast zal het toevoegen van laagjes wat van het gewicht uit het haar nemen en zo kan het beter op zichzelf rechtstaan.
 
Zorg er ook voor dat de producten die u gebruikt licht zijn in gewicht en genoeg structuur bieden om het haar het volume te geven om het voller te doen lijken. Gebruik een shampoo voor body en een schuimversteviger bij het stylen en lift het haar bij de hoofdhuid om de wortellift te maximaliseren.
 
Hou de laagjes zacht en gradeer lichtjes achteraan. Er is niets slechters dan een gegradeerde bob die er niet verfijnd van uitvoering uitziet.
 
©Kapsels.net
Foto: Stockfour/Shutterstock.com
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact