pixel
 U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Kapsels voor een puntige neus

Vraag: Ik heb een puntige neus en ik haat dit. Bestaan er kapsels die mijn scherpe neus minder zullen doen opvallen?
 
Antwoord: De sleutel bij het omgaan met een opvallende of dominante gelaatstrek is gewoonlijk een kwestie van afleiding. Leid de aandacht af van de zone die u wilt minimaliseren. Door asymmetrische kniplijnen en styling te gebruiken, kunt u een look creŽren die de aandacht vestigt op meer flatterende gelaatstrekken, zodat de kenmerken die u minder vindt, niet zo opgemerkt worden.
 
Kapsel voor vrouwen met een scherpe neus

In het geval van een scherpe neus, denkt u er best aan dat de elementen van het kapsel zachter en meer amorf (vormloos) moeten zijn. Gebruik ronde kniplijnen en gevederde randen om de omtrek zacht en licht te houden.
 
Probeer het kapsel en dus ook de aandacht te vestigen op de ogen door de creatie van een piekerige, gehoekte pony. Combineer dit met styling achter het oor aan de passieve kant van het hoofd. Zo kunt u de aandacht van de bezoeker afwisselend vestigen op de oren en de ogen, zodat over de neus gekeken wordt.
 
Is de neus niet alleen puntig, maar ook lang, dan houdt u de snit best korter (misschien op kinlengte), zodat u vermijdt om een verticale focus te creŽren die de lijnen van de neus weerspiegelt.
 
Haar vragen & antwoorden
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact