U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar opnieuw kleuren

Vraag: Ik wil weten hoe lang ik moet wachten om mijn haar opnieuw te kleuren. Ik heb het gekleurd, maar het is mis uitgedraaid: ik hou niet van de kleur. Zou ik moeten wachten of kan ik het onmiddellijk opnieuw kleuren? Advies graag.
 
Antwoord: De wachttijd hangt af van de conditie van je haar nadat het gekleurd werd. Ik beveel gewoonlijk aan om een paar weken tijd te laten tussen chemische processen, vooral indien het haar gelightened werd, zelfs al is het haar in goede conditie.
 
Als het haar tekenen van beschadiging vertoont – droogheid, kroezen of tekenen van afbreken – dan zou je déze problemen moeten behandelen vooraleer je verder iets onderneemt. Als de schade veelbetekenend lijkt, dan zou je naar een professional moeten voor hulp.
 
Als er op het haar alléén maar een enkelvoudige kleurtoepassing gedaan werd en je wil die kleur nu wijzigen, bijvoorbeeld de eerste kleur was niet donker genoeg, dan kan je het haar veilig opnieuw kleuren( tenzij er natuurlijk tekenen van schade zijn). Indien het haar gelightened moet worden om de gewenste kleur te krijgen, pas dan het tweede kleurproces énkel toe indien het haar geen énkel teken van beschadiging vertoont en in goede conditie is.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact