Haar met natte look (wet look)

Wetlook voor vrouwen met kort haar
 
Vraag: Hoe kan ik de “natte look” voor mijn kort haar bekomen?
 
Antwoord: Dit is een eenvoudige vraag met een eenvoudig antwoord. Voor een “natte look” bij om het even welke haarlengte gaat het erom dat je maakt dat het stylingproduct dat gebruikt werd om de stijl te bekomen niet stuk gaat.
 
Afhankelijk van de hoeveelheid steun die je nodig hebt en van de textuur van je haar, doe je een ruime hoeveelheid stylingmousse of haargel op je nat haar en stijl je het zoals gewenst. Laat het haar dan gewoon drogen “aan de lucht” of zit onder een droogkap tot het haar droog is.
 
De mousse of gel zal de individuele haarlokken samenbinden in welk kapsel dan ook dat je gecreëerd hebt en zal ervoor zorgen dat het haar er nat blijft uitzien (aangezien natte haarlokken aan elkaar kleven).
 
Als je deze “natte look” dagdagelijks wil hebben, dan hou je best een kleine sproeifles bij de hand om haartjes die loskomen wat bij te werken of om op te treden wanneer je “natte look” in de war raakt door de wind enz…
 
Sommige vrouwen houden wel van de “natte look”, maar constateren dat eens het product opgedroogd is, het niet meer zo glanst als toen het nat was. Als je een speciaal glanzende “natte look” wil, overweeg dan om een glansspray te gebruiken om extra glinstering aan het kapsel te geven.
 
Sommige vrouwen met érg krullend haar dat moeilijk in bedwang te houden is of vrouwen die een onberispelijke gladde look willen, merken dat de stylinggel alléén niet zo lang blijft als ze wel zouden willen. Voor hen beveel ik het gebruik aan van stylingpommade. Dit is een stylingproduct op basis van was dat uitstekend is om definitie aan de krul te geven en losse lokken onder controle te houden.
 
©Kapsels.net
Foto: Y Photo Studio/Shutterstock
 
Zie ook: Hoe krijg ik steil haar dat er bijna vloeibaar uitziet?