Kaarsrecht haar

Kaarsrecht glanzend haar
 
Vraag: Ik zie vaak meisjes met glanzend kaarsrecht haar. Het is vol beweging en heeft een haast vloeibaar voorkomen. Hoe krijg ik glanzend kaarsrecht haar? Welke producten en stylingtools heb ik hiervoor nodig? Mijn haar is reeds steil, maar ik wil het supersteil met een maximum aan glans.
 
Antwoord: De twee zaken die u het meest nodig hebt voor supersteil haar zijn een goede stijltang en een beschermend product van goede kwaliteit. Er zijn echter ook andere tips en trucjes die zullen helpen.
 
Start eerst en vooral met proper, droog haar. Het is uiterst belangrijk dat het haar volledig droog is vooraleer u een stijltang gebruikt. U hebt uw beschermende producten aangebracht vooraleer het haar te drogen, maar zorg ervoor dat het haar volledig droog is vooraleer u begint.
 
Vervolgens: gebruik spelden en verdeel het haar zodat u enkel werkt met een smalle haarstrook tegelijkertijd. Het is gewoonlijk best om te starten langs de laagste omtrek en naar de hoofdhuid toe omhoog te werken.
 
Werk met de juiste maat van haarstrook voor uw tool. De strook haar die u tussen de tang klemt moet half zo dik zijn als de breedte van de pennen en een klein beetje smaller dan de lengte van de platen. Sluit de tang en beweeg ze naar beneden in een zo zacht mogelijke beweging. Hou de tang niet lang op dezelfde plaats om te vermijden dat het haar verschroeit.
 
Laat het haar volledig afkoelen nadat u het door de tang gedaan hebt vooraleer u het opnieuw doorkamt. Zo zet de steile configuratie zich vast in het haar. Dit helpt dus om de look glad te houden.
 
Wanneer al het haar met de tang behandeld is, kunt u de glans accentueren door het gebruik van een spray. Maar hou de spuitkop goed weg van en boven het haar, zodat de nevel op het haar valt. Laat het haar volledig absorberen en lichtjes drogen vooraleer u het doorborstelt om de olin te verdelen.
 
©Kapsels.net
Foto: Victoria Shapiro/Shutterstock.com
 
Zie ook: Mr over haar steil maken