Klaar voor Kort Haar

Vrouw die overweegt om haar haren te knippen
Foto: Depositphotos
Vraag: Hoe weet een vrouw met lang haar eigenlijk wanneer ze klaar is voor kort haar?
 
Antwoord: Dat is zuiver een kwestie van persoonlijke voorkeur. Vrouwen maken de keuze om van lang naar kort haar te gaan voor veel uiteenlopende redenen. Sommige vrouwen beslissen om kort haar te hebben na grote veranderingen in hun leven – echtscheiding, langdurige ziekte, menopauze, bevalling, enz…
 
Sommige vrouwen nemen de beslissing omwille van het gemak van kort haar: gemiddeld een kortere stylingtijd, minder te gebruiken stylingproduct, een koudere lichaamstemperatuur, enz…
 
Voor sommige vrouwen is het zuiver een kwestie van eens iets totaal anders te willen wat hun look betreft. Voor de meeste vrouwen vertegenwoordigt lang haar ofwel een stijl die ze altijd al gehad hebben ofwel een lange periode van werk en toewijding om hun haar te laten groeien.
 
Sommige vrouwen houden hun lang haar alleen maar omdat één van hun dierbaren dit wil – een echtgenoot, minnaar, ouder – en wanneer dat individu zijn zegen geeft of niet langer deel uitmaakt van hun leven, laten ze hun haar knippen tot op de lengte waarbij ze zich goed voelen.
 
Dé sleutel tot succes is beslissen wat je wil. Kort haar hebben is anders dan lang haar hebben. Sommige vrouwen zijn niet zeker of ze zich goed zullen voelen met kort haar. In sommige gevallen aarzelen ze omdat ze zich niet kunnen voorstellen hoe ze er zullen uitzien met kort haar.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Kiezen voor kort? Denk na vooraleer je knipt!?