U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haargroei  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kokosolie voor haargroei

Vraag: Wat doet kokosolie voor het haar? Zal die de haargroei stimuleren?
 
kokosolie Antwoord: Kokosolie is één product in een LANGE lijst van natuurlijke oliën die gecatalogeerd werden als “mirakelolie” om de haargroei te bevorderen. Vorig jaar was emu olie de rage, het jaar ervoor was het avocado olie en het jaar daar nog eens voor was het olijfolie.
 
Er zijn ontelbare oliën geweest die verondersteld werden beter te werken dan de rest, maar geen enkele olie werkte zoals beloofd. Kokosolie is GEEN mirakelformule om het haar te doen groeien.
 
Maar dit doet geen afbreuk aan de ECHTE voordelen. Kokosolie is een lichtgewicht fruitolie die excellent is om huid en haar te conditionen en te moisturizen. De olie kan binnendringen in haar en huid en kan snel diep vochtinbrengend werken en beschermen tegen de omgeving en droogheid. En zijn fysische eigenschappen zorgt ervoor dat de olie goed werkt om het haar te beschermen tijdens de stress van het stylen.
 
De olie is een uitstekend verzachtend middel en een medium om de huid te behandelen om dode huidcellen te verwijderen en opnieuw te zorgen voor een gezonde kleur. U kunt de olie zelfs op de hoofdhuid gebruiken met de vingertoppen om zachtjes de dode huidcellen rond de follikels te verwijderen en de bloedsomloop te bevorderen en de bloedstroom naar de follikels te stimuleren.
 
Het beste advies dat ik u kan geven in verband met kokosolie of een andere “mirakel”substantie is dat het bewijs in deze gevallen in het meest gunstige geval vaak anekdotisch is. In het geval van kokosolie zegt men dat de olie warm op het haar moet gebruikt worden, samen met een massage van de hoofdhuid. Maar we weten toch al LANG dat behandelingen met warme olie en hoofdhuidmassage goed zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid?
 
Er is niets verkeerd met het gebruik van natuurlijke middelen. Maar verwacht geen mirakels, zelfs niet wanneer ze beloofd zijn.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact