U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Mode & Kledij  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Uw borsten kleiner doen lijken

dames met goed passende blouses

Vraag: Hoe kan ik mijn borsten kleiner doen lijken?
 
Antwoord: Het minimaliseren van het uitzicht van borsten draait om het creëren van een zacht silhouet dat de boezemzone bedekt. Vermijd bloezen die te strak zijn of de borsten proberen te “pletten”. Focus in de plaats op kledingstukken die de look van het lichaam langer maken en helpen om een gevoel van proportie en evenwicht te creëren.
 
Een goed passende bloes met een lange jas of trui die de torso langer maakt, is een ideale manier om het uitzicht van een brede boezem te camoufleren. Verder helpen rokjes die waaiervormig en voller zijn om het totale silhouet in evenwicht te brengen en zorgen ze voor proportie voor het lichaam, los van het feit of het normale voorkomen nu mét of zonder zware boezem is.
 
Wees tot slot voorzichtig met accessoires die de aandacht vestigen op de borstlijn. Vermijd zware kettingen en paarlen halskettingen die over de boezem vallen. Hou dergelijke juwelen onopvallender en met een lengte die onder de borstlijn of in de nek hangt. Of nog beter: laat halskettingen varen en draag grotere oorringen en fonkelende accessoires op andere plaatsen die de aandacht afleiden van de borsten.
 
© kapsels.net
Foto: Stokkete/Shutterstock.com
 
Vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact