U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Mode & Kledij  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Coltruien

Vraag: Ik weet dat coltruien uw boezem groter doen lijken. Welke andere positieve of negatieve effecten kunnen rolkraagtruien hebben? Wie draagt ze beter niet? Zou een bloes met knopen met heel de knopenrij dicht hetzelfde effect hebben als een coltrui?
 
Antwoord: Coltruien zijn prachtige, klassieke looks die erg veelzijdig kunnen zijn. Bent u echter iemand met een korte nek en/of een erg rond “maan”gezicht, dan bent u misschien beter voorzichtig met het dragen van een rolkraagtrui zonder verzachtend kledingstuk (zoals een blazer) om te vermijden dat de rolkraagtrui de nek onbestaand doet lijken.
 
coltrui

Is de blouse die u in gedachten hebt ter vervanging van uw rolkraagtrui er één met hoge kraag die niet naar beneden gevouwen is en geen knopen heeft om de kraag vast te maken, dan zou u dezelfde voordelen krijgen als uw coltrui. In feite zullen dergelijke blouses in veel gevallen nog aantrekkelijker zijn, aangezien de knopenrij de verticale focus nog verder accentueert.
 
© kapsels.net
 
Vragen & antwoorden

 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact